Servicii

Proiectare si consultanta

Echipa noastră de ingineri specializați în domeniul energetic este pregătită să realizeze proiecte tehnice electrice personalizate pentru amplasamentul tău, indiferent de capacitatea dorită a sistemului. Oferim servicii pentru diverse tipuri de proiecte, inclusiv instalații de panouri fotovoltaice pe acoperiș, sisteme fotovoltaice pentru spații industriale și parcuri fotovoltaice.

Noi respectăm principiile esențiale ale proiectării și luăm în considerare toți factorii specifici locației și condițiilor, astfel încât să putem crea proiecte adaptate nevoilor tale. După realizarea proiectului tehnic, vom pregăti un buget estimativ pentru întreaga lucrare și vom identifica echipamentele necesare. Împreună cu tine, vom stabili pașii de implementare pentru a asigura rentabilitatea investiției tale.

panouri fotovoltaice

Montaj si punere in functiune

La Solarworks, suntem conștienți că fiecare proiect de instalare a panourilor fotovoltaice este unic în modul său. De aceea, echipa noastră de instalatori se angajează să identifice riscurile potențiale ce pot apărea în timpul execuției lucrărilor de montaj a sistemelor fotovoltaice și să le minimizeze sau să le elimine.

Electricienii și instalatorii noștri respectă cu strictețe toate practicile de siguranță și sănătate în muncă impuse de legislație și sunt familiarizați cu riscurile specifice acestui tip de lucrări. Înainte de a începe implementarea unui proiect, evaluăm atent riscurile și pericolele din zona de lucru și luăm toate măsurile necesare pentru a combate și preveni astfel de riscuri pe durata funcționării instalației.

Mentenanta si garantie

Pentru a asigura funcționarea optimă a oricărui sistem de panouri fotovoltaice, este necesară o inspecție periodică efectuată de un specialist sau o echipă de mentenanță. Frecvența acestor inspecții depinde de dimensiunea instalației, condițiile de mediu și tipul sistemului (autonom sau racordat la rețea), stabilite în contractul de mentenanță.

Echipa noastră de instalatori este disponibilă pentru a efectua lucrări de întreținere a sistemelor fotovoltaice, cum ar fi întreținerea bateriilor (în cazul sistemelor off-grid), inspecția și curățarea invertorului, diagnosticarea și verificarea tensiunii (întreținerea regulatorului de încărcare) și verificarea conexiunilor electrice.

Indiferent de tipul instalației pe care o deții, inginerii noștri sunt pregătiți să ofere toate recomandările necesare pentru asigurarea funcționării optime a sistemului tău fotovoltaic.

Dosar prosumator inclus

In prima faza este necesar sa fii detinator al unui sistem de producere a energiei electrice din surse regenerabile, montat de un instalator autorizat ANRE. Daca alegi sa montezi sistemul de panouri fotovoltaice pe acoperis, nu este necesara obtinerea unei autorizatii de constructie. Aceasta obligatie este valabila in situatia in care alegi sa montezi panourile fotovoltaice la sol.

In vederea obtinerii certificatului de racordare si semnarea contractului de racordare trebuie intocmit un dosar care sa contina cateva acte. Toate informatiile le puteti afla din articolul nostru de aici .